Gent conclou els actes preelectorals a les barriades i “Sineu s’ho mereix” prepara la presentació

 

IMG_3456

Una quarentena de persones han assistit a l'acte de Gent per Sineu, avui matí al Pou Llavoner.

Una quarentena de persones han assistit a l’acte de Gent per Sineu, avui matí al Pou Llavoner.

Avui matí Gent per Sineu ha tancat la roda d’actes a les diferents barriades, amb l’objectiu d’anar recopilant informació sobre els problemes i queixes més propers al redol on viuen els ciutadans. Segons fonts de la formació, el resultat ha estat positiu i es mostren satisfets de l’assistència de públic, especialment en les reunions d’ahir horabaixa i d’avui matí. Avui matí, per exemple, més de quaranta persones s’han reunit en la Placeta del Pou Llavoner. Les aportacions més comentades pel veïnats i les seves queixes més habituals fan referència al manteniment de les infraestructures, a la neteja del poble i a la circulació.

 

Assemblea

Per cert, Gent per Sineu ha convocat una assemblea de militants i simpatitzants per aquest proper dissabte 18, que ha de tancar el programa electoral. La formació ha anat organitzant diversos tallers electorals per donar contingut al programa, que ara haurà de ser ratificat per l’assemblea. La formació, primera en tenir llista, pot ser també la primera en tenir el programa enllestit, si dissabte és aprovat.

 

Falsa alarma

Algú va difondre divendres un suposat acte vandàlic contra tres membres històrics del PP. Es deia que les rodes de tres cotxes havien estat foradades a posta. Tanmateix, no es veritat.  Díngola es va posar en contacte amb fonts del PP, i aquestes informaren que només un membre del partit havia trobat les rodes del seu cotxe foradades. És de suposar, doncs, que l’acte no tenia cap connotació política.

 

Sineu s’ho mereix

Pere Joan Jaume presenta la seva nova formació aquest cap de setmana.

Pere Joan Jaume presenta la seva nova formació aquest cap de setmana.

La presentació del nou partit del batle Pere Joan Jaume serà aquest proper divendres al Teleclub. Durant tota la setmana han anat sonant molts noms pel que fa a la llista del partit que competirà amb el PP i el PI per estirar el vot de centre-dreta. Per exemple, l’actual regidor Antoni Comas Ganyot, que formaria part de la llista de l’actual batle i que sembla que demanaria el vot pel PP a nivell autonòmic, però no a nivell local. Díngola ha tengut accés a un suposat llistat electoral del nou partit, amb una dotzena noms, però que no podem publicar en no haver estat contrastat (el mateix batle va afirmar a Díngola que, en tenir notícies oficials, les comunicaria).

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: