José Manuel Garcia, del PSIB-PSOE, també posa un ‘whatsapp’ a disposició dels sineuers per fer-li preguntes

José Manuel García proposa fer un cafè amb qualsevol sineuer que tengui alguna cosa a dir per millorar el municipi.

José Manuel García proposa fer un cafè amb qualsevol sineuer que tengui alguna cosa a dir per millorar el municipi.

Com ja informarem en la passada Díngola en paper, José Manuel García, candidat del PSIB-PSOE per a les properes eleccions municipals, té un telèfon a disposició de la ciutadania, per facilitar que els sineuers li facin propostes o li demanin dubtes sobre el seu programa. Per altra banda, el partit comunicà a Díngola que el seu blog a Internet (fes clic ) recull tota una sèrie d’idees i propostes enviades pels propis sineuers i que seran la base del seu programa electoral.

El 717707091 és el número de telèfon mòbil i sms que García ha posat a disposició dels sineuers perquè contactin amb ell. Recordem que ja fa uns mesos el president del govern José Ramon Bauzá va posar de moda el servei de missatgeria per contestar dubtes, encara que molts ciutadans es queixaren que les seves preguntes no havien estat contestades. García també té a la seva disposició el compte de correu electrònic sineu@psib-psoe.org a disposició dels electors.

soe

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: