La mostra de ca de bestiar i l’exposició de la ‘Muchal Foundation’, plats forts de sa fira de demà

El cartell de la mostra de ca de bestiar.

El cartell de la mostra de ca de bestiar.

Tot preparat per demà. Demà, durant tot el dia, els carrers de Sineu seran presos per milers de visitants que, si no es desbarata el temps, suaran de valent. En efecte, les previsions meteorològiques per demà són pròpies de l’estiu: cel clar i calor de valent (28 ºC de temperatura).

Fonts de la Policia Local han confirmat a Díngola que, a banda dels cinc oficials sineuers, una quinzena de policies d’altres municipis col·laboraran amb els sineuers avui nit i demà matí a Sineu. També un grapat de patrulles de la Guàrdia Civil regularan el trànsit en rotondes i carreteres que duen a Sineu.

La fira de demà oferirà, com cada any, l’exposició d’animals i maquinària agrícola en Es Fossar, l’exposició d’artesans i una mostra d’objectes fets amb compinyes en el Teleclub, i una exposició de pintura de Cati Gelabert Niell en els passadissos del claustre de Sant Francesc. Però el plat fort de la jornada serà la XXII edició de l’Exposició de Ca de Bestiar, que comptarà amb jutges internacionals i a la que hi ha inscrits 51 cans.

Una altra exposició, aquesta no oficial, la de la Muchal Foundation, com cada any omplirà un establiment del carrer de Sant Francesc. L’exposició inclou diferents elements de marxandatge de la festa del Much de Reig, i una mostra dels cartells que s’han presentat al concurs de dissenys per a la camiseta de l’edició d’enguany de la festa més esperada i més multitudinària del Pla de Mallorca.

Recordau que l’OCB i Díngola, com cada any, tendran paradeta en la Placeta de Sant Marc.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: