Comença la campanya més disputada

Fa quatre anys, Pere Joan Jaume penjava cartells del PP. Enguany no ho farà.

Fa quatre anys, Pere Joan Jaume penjava cartells del PP. Enguany no ho farà.

Avui vespre a mitjanit comença la que serà probablement la més disputada campanya electoral dels darrers temps. La campanya, que es desenvoluparà entre el 8 i el 22 de maig, arrencarà aquesta nit i, segurament, alguns partits ja penjaran propaganda electoral. La campanya arrencarà una estona després de l’acte que avui vespre té previst el PSIB-PSOE a Sineu (fes clic aquí), i que comptarà amb la presència de Francina Armengol. Aquest cap de setmana ja hi ha actes prevists de Gent per Sineu (una conferència divendres i un acte per a joves el diumenge). El dilluns Díngola ha organitzat una taula rodona amb tots els candidats.

A nivell local, cinc partits es presentaran a aquestes eleccions: Gent per Sineu, PP, el PI, PSIB-PSOE i Sineu s’ho Mereix. Les llistes que presenten són aquestes (fes clic).

Quatre sineuers també formen part de llistes supramunicipals (fes clic aquí). A nivell autonòmic, l’enquesta del CIS publicada avui (fes clic aquí) preveu 19-20 escons pel PP, mentre que C’s entraria com a quarta força amb 9. El PSIB perdria entre tres i quatre (14-15) però podria pactar amb Podem (10), MÉS (5), Gent per Formentera (1) i altres formacions.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: