El prestigiós historiador i polític Sebastià Serra, avui capvespre a la Biblioteca

xerrada uomLa Biblioteca Municipal segueix amb el seu cicle de conferències de la UOM (Universitat Oberta per a Majors). Avui, el Dr. Sebastià Serra i Busquets impartirà la conferència “El Patrimoni Històric i Cultural de Mallorca: des de la perspectiva del temps present”. Serà avui a les 19:00h a la sala d’actes de la biblioteca.

Serra (Palma, 1950) és catedràtic d’història contemporània a la UIB, director del centre de documentació del CESAG (Centre d’Estudis Superiors Alberta Gimenéz) i va presidir l’IEB (Institut d’Estudis Baleàrics) entre els anys 2007 i 2010. A nivell polític va ser fundador del PSM (any 1976), i durant vàries legislatures va ser diputat al parlament i regidor a l’Ajuntament de Palma.

La biblioteca va començar el cicle de conferències la setmana passada. Aquestes conferències que sol realitzar cada any la biblioteca, són organitzades per la UIB, i consisteixen en conferències a nivell molt didàctic sobre temes molt variats (ciència, història, economía, art…), impartides pels propis professors dels diferents departaments de la universitat.

 

Més conferències.

Gent per Sineu ha organitzat una conferència sobre afers socials per aquest divendres a les 20:00h. La conferència, que tendrà lloc en el passadís del primer pis del claustre, du per títol “Serveis Socials: què són i què podrien ser amb Gent per Sineu?”, i serà impartida per Nanda Caro, professora deldepartament de Filosofia i Treball Social de la UIB. Fes clic aquí per més info.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: