El PSIB-PSOE de Sineu reduí el pressupost del sopar del míting per donar-lo a ‘Càritas’

Francina Armengol es va postular ahir com a futura presidenta del govern davant l’auditori sineuer que l’escoltava. I és que el soe va triar Sineu per començar la campanya per a les properes eleccions autonòmiques. Armengol es va mostrar convençuda que dia 24 hi haurà un canvi de govern, i que a José Ramón Bauzá li queden només unes setmanes en el Consolat de Mar. També va parlar Xisco Miralles, candidat al Consell de Mallorca.  Altres càrrecs importants dels socialistes, entre el públic, eren Cosme Bonet o Vicenç Tomàs.

Va començar l’acte Marga Munar, dirigint unes paraules sobre polítiques de joventut. La va seguir Toni Gelabert Coramet, que va dirigir-se principalment als jubilats. Armengol li va dir en to de broma que “esperava veure’t amb sa camiseta verda” (en referència al judici que Coramet va patir per dur una camiseta verda el dia de les passades eleccions europees). També digué unes paraules Joan Ferriol des Pinar, que va avisar que no es retirava, que només es feia un poc enrere (Armengol va demanar un aplaudiment per a Ferriol). Finalment va parlar el candidat, José Manuel García, que va començar el discurs en català i el va acabar en castellà. García estava tranquil i es notava la seva ‘experiència’ a parlar en públic (és professor del departament d’infermeria a la UIB), i va dur un discurs ben estructurat. García va explicar un poc l’evolució del seu partit, la separació de Sineuers Independents i les darreres legislatures en solitari. Va dir que, si no hi havia hagut pacte amb Gent per Sineu, era culpa d’aquests, i que ells haguessin volgut fer un pacte pre-electoral. Miralles i Armengol varen tancar l’acte.

 

Donació del partit a Càritas.

Donació del partit a Càritas.

Solidaritat

Els doblers que el PSIB-PSOE havia de destinar a l’acte d’ahir es varen invertir en comprar aliments que seran donats a Càritas. Envers de comanar el menjar a un càtering, el partir va demanar als seus militants de fer coques i altres plats, que foren els que s’oferiren per sopar. Les capses de ciurons, llet, arròs, etc. per a Càritas s’emmagatzemaren en una sala de l’ajuntament.

 

Gent per Sineu

Gent per Sineu ha organitzat una conferència sobre afers socials per avui a les 20:00h. La conferència, que tendrà lloc en el passadís del primer pis del claustre, du per títol “Serveis Socials: què són i què podrien ser amb Gent per Sineu?”, i serà impartida per Nanda Caro, professora del departament de Filosofia i Treball Social de la UIB. Fes clic aquí per més info.

Per altra banda, per aquest diumenge, Gent per Sineu ha organitzat un acte per explicar als més joves el seu programa.

 

Campanya

El PP i el PI han estat els més primerencs a l’hora de penjar propaganda pels carrers i places del poble. Ahir vespre, tant PP com PI penjaren cartells en alguns indrets especialment transitats del casc urbà.

 

Pere Joan Jaume ara diu que està disposat a cedir un local municipal a l'OCB.

Pere Joan Jaume ara diu que està disposat a cedir un local municipal a l’OCB.

Sineu s’ho Mereix

Ahir, Pere Joan Jaume, actual batle i candidat de Sineu s’ho Mereix, va assegurar que el tema del local de l’OCB ja es pot donar per tancat, i que fins i tot ara es podria gaudir d’aquest local. L’OCB es reuneix aquests dies amb tots els partits per solucionar d’una vegada el tema del local (fes clic aquí).

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Retroenllaç: Els socialistes han triat Sineu per a presentar a José Manuel García com a candidat a la batlia | Socialistes de Sineu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: