El Pla de Mallorca arranca amb bona participació de ciclistes sineuers

IMG_4353

Avui diumenge s’ha disputat la primera de les sis etapes del Pla de Mallorca, entre Establiments i el Castell de Bellver, amb un recorregit de 41 Km per als ciclistes del Pla Petit i 85 Km per als del Pla Gran.

Una quinzena de ciclistes sineuers, entre les dues curses, participen de l’edició d’enguany.

IMG_4352En aquesta primera etapa del Pla Petit, Francisco Salmeron (Illes Balears) ha entrat a meta en primera posició, si bé destaca la bona cursa del sineuer Miquel Àngel Sancho (Pla Petit), que lidera la classificació de les Metes Volants. Pel que fa al Pla Gran, cal destacar el gest que ha tengut el debutant Jaume Bergas que, després que Biel Palmer, un dels líders del seu equip, l’AC Sineu, hagi foradat, voluntàriament li ha cedit la roda de la seva bicicleta i, així s’ha situat en segona posició a la classificació de la Muntanya.

En aquests darrers anys l’A.C Sineu ha destacat pels bons resultats en aquesta competició. Recordem que Joan Tugores Monara es va proclamar guanyador del Pla Petit 2013 i l’any passat el club sineuer va ser el gran triomfador: tres ciclistes d’aquest club acabaren en les tres primeres posicions: Miquel Àngel Bergas, Pere Llull i Mateu Alomar. A més, l’A.C Sineu va guanyar la classificació per equips.

Diumenge 17 de maig tendrà lloc la segona etapa, amb començament i acabament a Can Picafort.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: