Què vol l’OCB Sineu i per què s’ho mereix? Quins partits ho han entès?

Per ara tots els partits amb els que s’ha reunit l’OCB han entès la seva urgentíssima necessitat de proveir d’un local a l’entitat.

Pere Joan Jaume, actual batle i candidat de Sineu s’ho Mereix, Tomeu Mulet, actual regidor i candidat del PP, i Pep Oliver Pavarotti, també regidor i candidat del PI, s’han compromès a solucionar el tema del local de l’OCB a Sineu tan aviat com entrin a governar, si ho fan.

El tancament de la revista es fa, de vegades, dins un cafè. La necessitat d'un local municipal com tenen altres associacions del municipi ja és urgent.

El tancament de la revista es fa, de vegades, dins un cafè. La necessitat d’un local municipal com tenen altres associacions del municipi ja és urgent.

El problema, incansablement repetit per part de Díngola, de la falta d’un espai municipal per a l’entitat editora d’aquest mitjà que ara esteu consultant, ja ha agafat una magnitud important: capses de revistes, camisetes, marxandatge, etc. s’acumulen en els domicilis particulars dels dirigents de l’OCB a Sineu i, a part, l’absència d’un local o seu fa que les reunions de junta o els consells de redacció s’hagin de fer en els propis domicilis o en un cafè. Una situació insostenible i totalment ridícula tenint en compte que l’OCB contribueix decisivament en el dia a dia cultural del municipi i Díngola és sense dubte el mitjà que pren de més prop el pols de l’actualitat municipal.

L’OCB du uns 7 anys a Sineu i Díngola aquest estiu en farà 5. Durant aquest temps haurem fet més de dos-cents cinquanta actes. I és que cada mes l’OCB fa una mitja de tres actes, siguin conferències, tallers, xerrades, debats, concerts, recitals poètics, concursos, projeccions, presentacions literàries, festes, homenatges i, si, també actes reivindicatius a favor de la cultura. Díngola ha fet fins ara 17 números de la seva revista en paper (amb una tirada de 400 exemplars) i la versió digital du més de 900 notícies publicades i rep una mitjana de 300 visites úniques diàries (visitants) i més de 1000 visites no úniques (quan un visitant entra més d’una vegada) la majoria de dies. A més, Díngola és el model i el referent de molts altres mitjans d’altres municipis, d’acord amb el que ens han assegurat i, en alguns aspectes, ha superat les fronteres municipals: per exemple, fa unes setmanes va moderar un debat entre candidats a la batlia de Lloret.

L’OCB/Díngola necessita d’un local que faci les funcions de redacció, magatzem i sala de juntes.

Els propers dies membres de la junta de l’OCB local s’han de veure amb els candidats de Gent per Sineu i del PSIB-PSOE.

Llegiu aquí (fes clic) la notícia relacionada.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: