El president de la FAPA demà serà a Sineu per parlar de les proves de revàlida de 3r

165548_fotoselectividadVicenç Rodrigo, president de FAPA Mallorca, serà a Sineu demà vespre per parlar de les proves de 3r curs que, si no hi ha canvis, els dies 19 i 20 d’aquest mes hauran de passar tots els estudiants d’aquest nivell, d’acord amb la LOMQE. La xerrada ha estat organitzada per l’AMIPA del CEIP Rodamilans, davant la preocupació de molts pares pel retorn de les revalides i demés conseqüències de la LOMQE, la nova llei d’educació.  Des de FAPA Mallorca es demanen on queda ara un concepte com el de l’avaluació continuada, i si l’alternativa a aquesta són aquest tipus de proves que, segons la federació de pares i mares d’alumnes, amaguen dobles intencions.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: