Sineu s’ho Mereix planteja fer una tribuna coberta en el poliesportiu i dur gas natural a les llars

IMG_4597

L’acte de Sineu s’ho Mereix va començar amb la intervenció de l’encara batle Pere Joan Jaume, que volia donar –segons va dir– una explicació a “moltes coses que es xerren pel poble respecte a la legislatura que acabam i a la meva candidatura”. Ja ho va fer quan va presentar la seva llista (fes clic aquí) i ahir ho va repetir. “M’he sentit sol en molts moments” va dir, referent a la brega dins el partit que liderava, el PP. Respecte a la nova legislatura, va afirmar que “hi haurà més possibilitats de fer coses, sempre dins la contenció”. Per si hi havia cap dubte respecte a la seva filiació actual, va dir que “com ja vaig explicar en els meus torns durant la taula rodona de dilluns, no som ni dreta ni esquerra, estem enmig, i som un partit essencialment moderat i disposat a parlar amb tots”.

 

Pere Joan Jaume té molt bona oratòria i ahir ho va tornar demostrar.

Pere Joan Jaume té molt bona oratòria i ahir ho va tornar demostrar.

La mentida dels sous de dos ‘batles’

Respecte als dos salaris que s’han hagut de pagar aquesta legislatura, va intentar embullar els presents dient que això no era cert, perquè el salari de Pavarotti venia d’una altra administració (com en tots els municipis petits) i “no l’havien hagut de pagar els sineuers”. El que no va explicar és que el sineuers també paguen les administracions supramunicipals a través dels imposts: l’IRPF, l’IVA, els imposts al tabac o a la benzina, etc. serveixen per finançar l’administració, que paga el sou del batle.

Va explicar, respecte amb el pacte amb el PI, que “en els partits grossos, com el PP, no pots fer el que vols, i tot el que fas ve molt condicionat pel que t’ordenen des de Palma”. Es mostrar, per tant, disposat a parlar amb qualsevol partit de cara a futurs pactes.

 

Atacs vandàlics i gas natural

Carolina Rosselló va pujar a l’escenari per denunciar els atacs vandàlics que han patit els cartells del seu partit. Díngola va informar-ne ahir (fes clic aquí).

Una de les propostes de la candidata número 5 del partit va ser la de intentar, en la mesura del possible, dur gas natural com a opció energètica a Sineu, tot i que eren conscients que això implicaria una despesa important en infraestructura. També assegurà que ja tenen tots els fils fermats per encarar l’ampliació del cementiri i la construcció d’una segona cambra mortuòria.

 

Magda Gelabert va ser l'encarregada de presentar l'acte.

Magda Gelabert va ser l’encarregada de presentar l’acte.

Zona d’oci en el polígon

Però el que va cridar més l’atenció del discurs de Rosselló va ser la intenció de portar tot el que té a veure amb l’oci nocturn cap al polígon. “Intentarem conscienciar l’empresariat en aquest sentit” va dir. Segons va afirmar, el fet de tenir una zona d’oci nocturn a Sineu “és un aspecte que preocupa molt els pares, que veuen com els fills han de partir cap a altres pobles, beuen, i després tornen a altes hores, amb el perill que això suposa”.

També va explicar que tenien idees per explotar turísticament les excavacions de la Cova d’en Gaspar, i que tenien previstes millores pel mercat del dimecres.

 

Tribuna coberta a Son Magí i trilingüisme

Biel Gelabert Aguayo, número 2 de la llista, va proposar de fer una tribuna coberta en el camp de futboldonat que, si el Sineu puja a preferent, estarem en la quarta categoria del furbol espanyol i ens calen unes instal·lacions adequades” i fer un passadís soterrat cap a dins la voltadora (aquest aspecte ha estat valorat per altres partits, també) d’acord amb el que exigeix la normativa internacional de ciclisme.

Respecte als programes, informaren que seran en català, en castellà i en anglès.

 

La llista

Magdalena Gelabert (nascuda a Eivissa, treballadora de s’escoleta, número 7 de la llista) i Joana Esteva Pates (número 3) també pujaren a l’escenari per parlar. Qui va tancar l’acte fou Antoni Comas Ganyot (actual regidor, exmembre històric del PP, número 4 de la llista).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Tord

    Valenta crònica!. Pareix una autòpsia!! Aquesta revista (o el seu cronista de capçalera) cada vegada esta (MES escorat) i desbaratat, clar està i excepció de quan no es tracta dels de sempre… Aquets si que tenen una crònica de primera, amb fotos qualitat HD i oloreta de murta. La feina mal feta, no té futur!. Anau al tanto amb això!. ( per cert, el meu voto no serà per Sineu s’ho mereix).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: