Sineu reflexiona…

Els partits ja tenen preparada tota la logística per demà. Díngola farà un seguiment especial de la jornada.

Els partits ja tenen preparada tota la logística per demà. 

Durant el dia d’avui està prohibit demanar el vot per a una determinada opció o fer qualsevol tipus de manifestació que influenciï el sentit del vot. Avui, jornada de reflexió, es dona una treva a les dues setmanes de campanya electoral que ens han embafat de propaganda, discursos, cartells, festes i altres maneres de captar el nostre vot.

El PP va fer l’acte de final de final de campanya ahir a les 20:30h, amb un sopar de frit enmig de la plaça d’Es Fossar. Va començar l’acte Pedro Álvarez, que va carregar contra “els de groc” (fent referència a Gent per Sineu), “un partit que és hereu de Sineuers Independents i d’Esquerra Republicana” i que, segons ell “vol fer-nos gastar fins a cent mil euros més contractant personal per fer allò que haurien de fer els propis regidors”. Álvarez, que també va carregar contra l’herència política passada del cap de llista de Gent, Miquel Confit, va ser l’únic que va donar branca. També va parlar Maribel Arnau i el candidat Tomeu Mulet, explicant molt breument aspectes del programa dels populars i, especialment, demanant als presents que “gaudeixin de la festa i el sopar”. Ja de tard, devers les 22:30h, l’actual portaveu del govern i consellera d’educació, Nuria Riera, va avisar als presents sobre el perill de votar l’esquerra: “votar esquerres és votar pactes”, va dir.

Demà Díngola farà un seguiment especial de la jornada electoral. Avui és jornada de reflexió.

Demà Díngola farà un seguiment especial de la jornada electoral. Avui és jornada de reflexió.

A les 21:30h també Sineu s’ho Mereix, el nou partit del batle, va fer l’acte final de campanya. Va ser en el claustre de Sant Francesc. Varen parlar Guiem Ferriol de sa Serradora, Carolina Rosselló i el batle Pere Joan Jaume. Durant l’acte es va poder veure un video de campanya del partit, i després es va convidar a sopar a tothom. Jaume es va mostrar molt diplomàtic amb tots els partits i va “desitjar-los sort a tots”.

 

Com serà la jornada electoral a Sineu

A Sineu hi haurà dues meses en el col·legi electoral de sa Quintana, i dues més en el col·legi electoral del Teleclub. Els col·legis obriran a les 9:00h del matí i tancaran a les 20:00h. Probablement a les 21:30 o les 22:00h, Díngola podrà donar resultats, al manco pel que fa a les eleccions locals. Durant tota la jornada Díngola anirà fent avanços informatius.

 

Acte del PP

 

Acte de Sineu s’ho Mereix

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

  1. Tord

    Aquesta revista vulnera (tan ortodoxa ella), el dia de reflexio publicitant els distintius d’apoderats o interventors del mateix grup politic que dona suport ( de facto). De mal en peor!. (Correu a suprimir aquest comentari, correu minyons!, o al manco o no indicar que hi ha un comentari, correu munyons!). No anam!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: