Home, 38 anys, de dretes, nacionalista i del Real Madrid: el perfil del nou regidor sineuer

Home, 38 anys, casat, sense fills, amb estudis universitaris, seguidor del Real Madrid, de centre-dreta i nacionalista. És el perfil clàssic del nou regidor escollit diumenge a les eleccions locals de Sineu.

'Ramirada' i 'Pavarotti' seran els regidors més junior i més senior, respectivament, del nou consistori sineuer.

‘Ramirada’ i ‘Pavarotti’ seran els regidors més junior i més senior, respectivament, del nou consistori sineuer.

Set dels regidors són homes i quatre són dones. Predominen els regidors casats o que viuen en parella, sobre els solters. Cinc dels regidors tenen fills.

La mitja d’edat del nou consistori serà substancialment més baixa que la de la passada legislatura. Han entrat regidors relativament joves, Magdalena Genovart Remirada i Carme Sancho, i equilibra la balança Pep Oliver Pavarotti (a punt de jubilar-se). En concret, la mitjana del consistori durant la legislatura 2015-2019 serà de 38 anys, amb Pep Oliver Pavarotti com a membre més granat (61) i Magdalena Genovart Remirada (27) com a membre més junior. Dels candidats a batle, el més jove és Tomeu Mulet (30 anys).

Pel que fa a formació, tots els regidors escollits de Gent per Sineu i el PP tenen estudis universitaris, i pel que fa a feina, tots els regidors escollits de Sineu s’ho Mereix i el PI tenen o han tengut negocis familiars.

Pel que fa a filiació esportiva, predominen els aficionats al Real Madrid (Aguayo, Mulet, Tugores…) sobre els aficionats al Barça (Gelabert, Ramis…).

Dos dels nous regidors son socis de l’OCB i sis són subscriptors de Díngola: per tant, en total vuit d’ells estan lligats d’alguna manera a aquesta associació.

Sis d’ells es defineixen de centre-dreta o de centre (els del PI, els del PP i els de Sineu s’ho Mereix) i cinc es defineixen d’esquerres o progressistes. Sis d’ells pertanyen a partits que es defineixen sobiranistes o regionalistes.

Els regidors elegits el passat diumenge a Sineu són els següents:

 

GENT PER SINEU:

Miquel Gelabert Font. 43 anys. Mestre d’educació infantil. Actualment és director de l’escola de Lloret. Ja havia estat regidor per Sineuers Independents fa quatre legislatures.

Magdalena Genovart Sansó. 27 anys. Llicenciada en Humanitats. Actualment fa feina a una tenda de fruites i verdures. Membre de la direcció de la Muchal Foundation.

Carles Ramis Alandete. 39 anys. Mestre d’educació física. Fa feina al col·legi Aula Balear. Ha estat vinculat a diverses associacions (s’Esclat, dimonis…).

Joana Maria Mestre Miquel. 39 anys. Treball Social. Està treballant en el departament de Filosofia i Treball Social de la UIB i fent el doctorat. No havia estat ficada en política abans.

Pep Lluís Tugores Sureda. 35 anys. Llicenciat en Dret. Advocat. Membre de la direcció de la Muchal Foundation. Ha anat en llistes de Sineuers Independents en legislatures anteriors.

 

PARTIT POPULAR

Tomeu Mulet Florit. 30 anys. Mestre d’escola. Ha estat regidor de festes i esports durant aquesta legislatura. Ha estat vinculat a diverses associacions (s’Esclat, confraries, ca de bestiar…).

Maribel Arnau Tugores. 39 anys. Diplomada en Activitats Turístiques. Treballa de guia oficial de turisme. Ha estat regidora de cultura, turisme i patrimoni durant aquesta legislatura.

Maria del Carme Sancho Sabater. 28 anys. Logopeda. Tancava la llista del PP en les eleccions municipals de fa 4 anys.

 

SINEU S’HO MEREIX

Pere Joan Jaume. 46 anys. Graduat en Disseny i Moda. Propietari d’una floristeria. Ha estat batle de Sineu (pel PP) els tres darrers anys de la legislatura. Ara és batle en funcions.

Biel Gelabert Aguayo. 34 anys. Propietari d’una tenda de moda. Membre de la direcció de la penya madridista de Sineu. No havia estat ficat en política abans.

 

PROPOSTA PER LES ILLES

Pep Oliver Amengual. 61 anys. Ha estat propietari de diversos negocis familiars. Polític històric a Sineu, ha format part d’UM, de Convergència per Sineu, i ara del PI. Va ser batle el primer any d’aquesta legislatura, i ho ha estat en legislatures anteriors.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: