Objectiu immediat: conservar la primera posició i ser campions

IMG_5320

El primer equip del C.E. Sineu va aconseguir l’ascens a Preferent el passat dissabte.

L’objectiu principal, l’ascens a Preferent, ja es va aconseguir la setmana passada (vegeu aquí la crònica del partit). Tanmateix, el partit d’aquest cap de setmana també és important: de guanyar el Sineu, manté la primera posició de la taula i és campió de la categoria de 1a Regional. Els sineuers visiten el Pla de na Tesa, onzens en la taula, i als que en la primera volta guanyaren per un contundent 5–0, amb quatre gols de Pep Rosselló i un de Rotger.

Els de Rafel Perelló han de sumar els tres punts si es volen mantenir en el primer lloc, ja que és una quiniela molt difícil que s’Arenal o el Llubí no guanyin els seus partits. Els de platja de Palma (segons en la taula amb 70 punts) juguen dins camp propi contra el C.D. Consell (dotzens), en un partit arbitrat pel col·legiat sineuer Biel Fiol Alzamora. Els llubiners (tercers també amb 70 punts) juguen contra el Sant Marçal (tretzens) també dins camp propi. L’InterManacor (quarts amb 69 punts) també juga dins camp propi contra el darrer classificat, l’Algaida. Cap dels demés equips de la taula pot assolir els 72 punts que ara duen els sineuers.

class

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: