El PSIB-PSOE sineuer vol recuperar l’ajuda de l’Ajuntament de Sineu pels llibres del CEIP Rodamilans

José Manuel García demana al CEIP Rodamilans ajornar el pagament del Fons de Llibres fins saber si el nou consistori recupera l'ajuda de 2000 € que abans concedia per aquesta despesa.

José Manuel García demana al CEIP Rodamilans ajornar el pagament del Fons de Llibres fins saber si el nou consistori recupera l’ajuda de 2000 € que abans concedia per aquesta despesa.

El PSIB-PSOE de Sineu demana a l’equip directiu del CEIP Rodamilans un ajornament de la recaptació del Fons de Llibres. Els socialistes volen que es posposi la recaptació fins que els diferents grups polítics del nou ajuntament confirmin si rescataran l’ajuda de 2.000 € “que va ser retallada per l’anterior equip de govern municipal”. Tanmateix algunes famílies ja han pagat la seva part corresponent del fons i, per això, l’agrupació socialista de Sineu considera que, en cas que els grups polítics es comprometin a recuperar l’ajuda, es podrien descomptar les quantitats pagades de la quota de material escolar que s’abonarà el setembre.

Segons José Manuel García, secretari d’organització dels socialistes sineuers, “no hi ha d’haver cap problema per part de cap partit en assumir aquesta proposta”, ja que durant la campanya “PP, PI i Sineu s’ho Mereix manifestaren que l’Ajuntament està en una magnifica situació econòmica” i Gent per Sineu ho duia al programa.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: