[FOTONOTÍCIA] Tot preparat per la sessió constitutiva del nou Ajuntament

foto (24)

La sessió constitutiva del nou ajuntament serà en la sala d’actes de la Biblioteca Municipal (l’anomenada sala de batles), demà a les 10:30h. Ja està tot preparat, com veieu en la foto.

Els pactes encara no estan tancats i aquest migdia encara hi ha reunions programades. Si algun dels candidats demà no obté la majoria absoluta a la primera votació, serà proclamat batle el regidor que encapçali la llista que hagi obtingut més vots, Gent per Sineu en aquest cas.

Els regidors electes podran escollir entre jurar, prometre o bé assenyalar que “per imperatiu legal” prometen la constitució espanyola. És una opció totalment lliure, però sempre han de ser pronunciades aquestes paraules, si no és així no podrà adquirir-se la condició de regidor o regidora de l’ajuntament. Julià Gayà Amorós, regidor per Esquerra Republicana, la legislatura passada va prometre la constitució “per imperatiu legal i sense renunciar al dret a l’autodeterminació dels Països Catalans“.

La mesa d’edat estarà integrada pels electes més gran (Pep Oliver Pavarotti) i més jove (Magdalena Remirada) presents a l’acte de constitució de la corporació. Aquesta mesa té la funció de comprovar les credencials presentades i les acreditacions de la personalitat dels electes.

El nomenament dels responsables de cada regidoria correspon exclusivament al batle.

Si voleu més info sobre com serà el ple de demà, el diari digital Vilaweb ha publicat un entenedor article sobre la constitució dels nous consistoris (fes clic aquí).

 

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: