Ja hi ha acord: ‘Pavarotti’ serà batle el primer any i ‘Confit’ ho serà la resta de legislatura

Pep Oliver Pavarotti rebrà, dissabte matí, sis vots. El seu i els dels cinc regidors de Gent per Sineu. Així ho acordaren ahir Pavarotti i Miquel Gelabert Confit, amb la resta de membres de les comissions negociadores (tot i que les negociacions no han acabat fins avui capvespre), després que despús-ahir l’assemblea de Gent aprovés per quasi unanimitat (98 % dels vots) continuar amb el procés de negociacions iniciat entre els dos partits (fes clic aquí).

Pep Oliver 'Pavarotti' serà batle aquest any. Després cedirà la vara a Miquel 'Confit'.

Pep Oliver ‘Pavarotti’ serà batle aquest any. Després cedirà la vara a Miquel ‘Confit’.

El pacte subscrit entre Gent per Sineu i el PI (Proposta per les Illes) estableix el primer any de batllia per als regionalistes, i els tres següents per els sobiranistes d’esquerres. La paga de dedicació exclusiva serà per als batles, per tant el primer any per a Pavarotti i la resta per a Confit. L’equip de govern que sortirà del ple extraordinari de dissabte, si no hi ha sorpreses de darrer moment, és el format per Magdalena Genovart Sansó Remirada, Carles Ramis Alandete Mercado, Joana Maria Mestre Miquel Fornareta i Pep Lluís Tugores Sureda Monara, a part dels dos caps de llista anteriorment citats.

Certes discrepàncies amb la regidoria que correspondrà al PI els tres darrers anys, i que allargaren la reunió fins més enllà de la nit, fan pensar que Pavarotti no acabarà la legislatura: el PI volia festes, però Gent no estava disposada a negociar aquesta regidoria i finalment els regionalistes gestionaran cultura i joventut.

Gent i PI també acordaren una sèrie de punts del programa de govern que s’hauran d’assolir aquests propers anys, així com una manera de funcionar internament com a equip de govern.

Tot i que aquesta passada nit el pacte ja era un fet, les negociacions no s’han tancat fins avui migdia.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

  1. biel

    Com es possible que un element com aqueix ens representi? I vosaltres el consentiu,. Jo tenc memori, esper que el poble tambe

  2. Jines

    Totalment d’acord. En Confit ens ha traït!. Com sempre, tractats i a seguir xuclant!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: