Iván Mata, caricaturista en la contraportada de l’ABC, ara viu a Sineu

Iván Mata és, des de fa unes setmanes, veïnat de Sineu.

Iván Mata és, des de fa unes setmanes, veïnat de Sineu.

Sineu és, ara mateix, la població del Pla de Mallorca que, sense cap dubte, aplega major quantitat d’artistes plàstics, il·lustradors i dissenyadors. Als Emili Parejo, Ricardo Gago, Irene Peukes, Cati Gelabert i Francesc Capdevila ‘Max’ (que miren de viure exclusivament de la seva feina artística i creativa), i als Toni ‘Mariner’, Miquel ‘Busquet’ i molts altres artistes sineuers que fan les seves cosetes quan el temps i/o la feina els hi ho permet, s’hi ha afegit fa unes setmanes Iván Mata. Mata (Donostia, 1979), format a Irún i a Barcelona, des del 2003 es dedica exclusivament a la il·lustració de revistes i diaris dels grups Vocento (ABC, El Diario Vasco, cadena COPE…) i Prisa (El País, As, Cinco Días, cadena SER, 40 Principales, M80, Ediciones Santillana…). És un dels il·lustradors de l’estat que arriba a més gent. Fa unes setmanes s’ha mudat a viure aquí. Ara és, doncs, veïnat de Sineu, municipi que, amb ell i Max, pot bravejar de tenir dos dels millors il·lustradors de l’estat.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: