Tens fotos antigues teves o dels teus familiars a la platja? Ajuda’ns! :)

Estem preparant un nou número de Díngola en paper molt estiuenc… el més estiuenc que hem fet fins ara!

Fotograma del film 'Grease' (1978), dirigida per Randal Kleiser i protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-John.

Fotograma del film ‘Grease’ (1978), dirigida per Randal Kleiser i protagonitzada per John Travolta i Olivia Newton-John.

Ja ets granadet o granadeta?

Com lligaves, tu? On anaves de picos pardos? Saps que era un picador? Ho eres tu? O en coneixes cap? Saps que era el Rojo Vivo? Hi has anat mai o n’has sentit a parlar? Què bevies, en aquell temps? Un cuba libre?

O encara ets ben tendre?

I tu, com lligues? Com t’ho fas, per jeure calent o calenta? Lligues o et lliguen? Qui dona la primera passa? Saps que era un picador? En coneixes cap? Encara s’usa, això d’anar a vorera de mar a cercar sueques i altres rosses? O ja no cal perquè aquí tothom ja està ben alliberat sexualment i no té tabús? Què beus, quan surts ‘de marxa’?

Vols parlar d’això?

No et preocupis, que no totes tenim el cos de la Raquel Welch dels anys 60.

No et preocupis, que no totes tenim el cos de la Raquel Welch dels anys 60. Envia les teves fotos a sineu@ocb.cat i entraràs en el sorteig d’un regal molt estiuenc. 

Un equip de Díngola (Joan Munar, Neus Ribot, Antònia Real, Joana M. Antich, Joan Josep Bonnín) farà entrevistes breus aquests dies a sineueres i sineuers que en vulguin parlar. Si estàs interessat o interessada en contar-nos-ho, posat en contacte amb nosaltres.

Tens fotografies antigues de la platja?

En aquest número també publicarem fotos antigues vostres, de quan anàveu a la platja. Si tens fotos antigues de quan anaves a la platja, fa trenta o cinquanta anys, ens les pots fer arribar.

No estiguis empegueït! Tots usàvem els mateixos banyadors i biquinis, i de fet, la gràcia està en això. Envia-les escanejades a sineu@ocb.cat o fes-les arribar a qualsevol membre del Consell de Redacció de la revista i nosaltres les escanejarem.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: