“Reputes sagrades, mira que anar a caure a Galícia!”: Gacies du mala sort i no acaba la triatló

Biel Gacies 'Confit' durant una cursa local, fa quatre anys. [foto: Macià Puiggròs]

Biel Gacies ‘Confit’ durant una cursa local, fa quatre anys. [foto: Macià Puiggròs]

No va poder ser. Una caiguda en el tram en bicicleta va obligar Biel Gacies a retirar-se. Era ahir durant el transcurs del campionat d’Espanya de Triatló Sprint Elite de Pontevedra (Galicia), i quan el sineuer ja havia completat amb molt bon temps la part del recorregut que es fa nadant. No va ser res important: “quatre cops” ha dit avui son pare, mentre venia diaris i tabac en el seu estanc. I en to de broma ha afegit: “mira que haver d’anar a Galicia per caure”, tot i que òbviament ha reconegut que “fa passar més pena” que si la caiguda és aquí prop de la família.

Gacies té 25 anys, és copropietari del centre d’assessorament esportiu Oxígen, i és, sense dubte, l’atleta sineuer amb més experiència i currículum pel que fa a triatlons i duatlons.  És, per altra banda, el sineuer que farà de Much de Reig a la festa d’enguany i l’any que ve.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: