Què correspon a qui? Així ha quedat la assignació de regidories a Sineu

L'equip de govern: 1) Pep Lluís Tugores - hisenda i urbanisme; 2) Magdalena Genovart - joventut i cultura; 3) Miquel Gelabert - educació i medi ambient; 4) Pep Oliver - batle; 5) Carles Ramis - festes i esports; 6) Joana M. Mestre - serveis socioeducatius.

L’equip de govern: 1) Pep Lluís Tugores – hisenda i urbanisme; 2) Magdalena Genovart – joventut i cultura; 3) Miquel Gelabert – educació i medi ambient; 4) Pep Oliver – batle; 5) Carles Ramis – festes i esports; 6) Joana M. Mestre – serveis socioeducatius.

El nou equip de govern sorgit de les eleccions del 24M i dels pactes posteriors ja té definides les àrees de govern (les regidories, per entendre’ns). Així, durant aquests dies, un decret de batlia farà oficials aquestes àrees i en el proper ple municipal es donarà conformitat a aquestes.

Com va informar Díngola puntualment (fes clic aquí), aquest primer any la batlia correspondrà a Pep Oliver Pavarotti (el PI), que a més serà el responsable de relacions institucionals (excepte en la representació del consistori en el Consell de Batles, en el que ho serà sempre el batle, ara Pavarotti i a partir de l’any que ve Confit).

Miquel Gelabert Confit assumirà ara la macroregidoria d’educació, promoció local, medi ambient i entorn rural, personal i manteniment.

Magdalena Genovart Remirada serà la responsable de la regidoria de fires, mercats, patrimoni, turisme, cultura i joventut. En aquest aspecte cal recordar que un regidor del PI (que segurament no serà Pavarotti, que aleshores deixarà el càrrec) assumirà cultura i joventut a partir del segon any de legislatura, d’acord amb el pacte de govern entre PI i GxS.

La regidoria de mobilitat, esports, festes i comunicació, correspondrà a Carles Ramis Mercado. Aquesta regidoria serà l’encarregada de gestionar la inacabada reforma circulatòria i l’estancada pàgina web de l’Ajuntament, entre altres coses.

Com era d’esperar, els afers socials (amb molt poques competències municipals ara mateix) seran gestionades per Fornareta. Joana Maria Mestre Fornareta serà la que ocuparà la cartera de serveis socioeducatius, associacions, ocupació del lleure, salut i participació ciutadana. És una regidoria important en tant que engloba aspectes com la tercera edat, l’agenda local 21, les relacions amb les diferents associacions del municipi, etc.

Finalment, Pep Lluís Tugores Monara assumirà les àrees més de gestió burocràtica i els comptes del consistori. L’advocat serà, doncs, el delegat de la regidoria d’hisenda i urbanisme.

Com en la recent legislatura passada, els plens ordinaris es faran normalment en dilluns, cada dos mesos.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Sineuer

    Sineuers Independents are back! Estam ben arretglats…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: