Els cadets del C.E. Sineu, guardonats a Son Moix

Els cadets del CE Sineu varen ser guardonats com uns dels millors equips de futbol base de la temporada 2014-2015 que ara hem acabat. Des de fa anys Diario de Mallorca i la Federació de Futbol de les Illes Balears organitzen una gala esportiva on es premia els millors equips i jugadors de futbol base. Ahir l’Estadi Son Moix va acollir aquesta festa, i els cadets de Sineu, campions del seu grup (fes clic aquí), varen ser uns dels protagonistes.

Diversos jugadors consagrats com Pau Cendrós, Biel Company i Truyols del Mallorca, Mariona Caldentey del FC Barcelona, Sergi Darder del Màlaga i també diversos jugadors del Palma Futsal, assistiren a l’entrega de guardons. Segurament l’experiència serà inoblidable per aquests joves sineuers!

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: