Aquestes festes, lliga bé amb la glosa

II edició concurs de gloses homenatge a Biel Parreta
Ja fa un any que Díngola va instaurar el concurs de gloses en homenatge al sineuer Biel Parreta, glosador que va viure entre 1825 i 1910, i que va tenir molta anomenada. En xerràvem a la Díngola número 12 (gener del 2014). Llavors, aquest mateix any, vàreu participar en un concurs de gloses de temàtica Muchal. I enguany? Sobre què heu de glosar?

foto picadorsFalta una mica més d’un mes perquè arribin les festes més esperades pels sineuers. I que són unes festes sense l’explosió d’alegria, la bauxa, la calor, la son o un amor d’estiu? Segons alguns, és temps de tirar la canya amb punteria i decisió, i ja que hem de suar, millor feu-ho en bona companyia.
Ah, l’amor d’estiu! «’L’amor de l’estiu em va fer saltar. L’amor d’estiu va passar tan ràpid…’», que cantaven Danny Zuko (John Travolta) i Sandy Olson (Olivia Newton-John), a ‘Summer Nights’, una de les cançons eternes de ‘Grease’.
T’animes a donar-nos idees per lligar? Quina és la manera més efectiva? Millor fer tu el primer pas? Millor que et lliguin? Millor amb una copa de més? Millor a vorera de mar, com els antics picadors? Millor amb un gest, un somriure? Millor amb paraules dolces? Millor per whassap o facebook? Ha arribat el moment que ens ho expliquis glosant.
Qualsevol persona pot enviar gloses a Díngola des d’ara mateix fins dia 3 d’agost. Les gloses guanyadores o finalistes seran publicades en el número de setembre de la revista.

Quines són les bases del concurs?
Les gloses han de ser de 4 versos (abba / abab) i s’han de fer arribar a qualsevol membre del consell de redacció de Díngola, o s’han de remetre al correu sineu@ocb.cat amb còpia a Victòria Riutort (mvriutort@gmail.com) abans de dia 3 d’agost.
Les gloses han d’anar signades amb nom, email o telèfon, i DNI. Es poden enviar fins a tres gloses per persona.

Qui serà el jurat?

Maribel Servera

Maribel Servera

El jurat estarà format per dos glosadors de reconegut prestigi, Pere Joan Munar i Maribel Servera, col·laboradors habituals de Díngola, i també per dos membres de l’OCB.

Pere Joan Munar

Pere Joan Munar

Quins premis hi haurà?
Els premis encara no estan definits, però hi haurà, amb tota seguretat, una selecció de productes de l’OCB. El lliurament de premis es farà en el transcurs de la festa amb motiu del cinquè aniversari de Díngola, data encara a determinar. A més, les gloses guanyadores i les finalistes seran publicades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: