C.E. Sineu: crisi i eleccions a la vista

L’Assemblea Ordinària del CE Sineu per informar als socis i simpatitzants sobre l’estat de comptes del club i del pressupost per a la temporada 2015-2016, va ser bastant moguda. Es va celebrar ahir vespre, al claustre de l’Ajuntament, i només hi assistiren unes 25 persones, entre pares, mares i socis.

Díngola ha parlat amb alguns dels assistents.

El club de Son Magí passa, en aquests moments, per una crisi institucional. Tanmateix, a nivell esportiu el club està millor que mai, amb l'ascens a preferent del primer equip i el campionat dels cadets.

El club de Son Magí passa, en aquests moments, per una crisi institucional. Tanmateix, a nivell esportiu el club està millor que mai, amb l’ascens a preferent del primer equip i el campionat dels cadets.

L’assemblea va ser convocada i presidida pel president del club, Antonio Sastre, i la seva esposa i també directiva, Carolina Rosselló, que són, de fet, els que ara duen el maneig del club.

Segons les informacions de l’estat de comptes, el deute federatiu actual és d’uns 11.000 €, dels quals el propi president n’ha aportat o prestat 10.000 €. El pressupost per la propera temporada és d’uns 63.000 €. Durant la intervenció, el president va discernir sobre la problemàtica legal que afecta a tots els clubs de futbol amb la nova Llei estatal de l’Emprenedor, que faria incrementar de manera considerable les despeses ordinàries i de gestió dels clubs, ja que tots els entrenadors i personal tècnic al servei del club haurien de tenir contracte laboral.

Tanmateix, la part més interessant de l’ordre del dia va venir en el torn de precs i preguntes. Va ser quan és va evidenciar la crisi del CE Sineu. Per exemple en les intervencions d’alguns dels assistents, membres de ple dret de la directiva del club. Bernat Alzamora Brunet va entregar un document de renúncia com a directiu i secretari del club, després de 12 anys de dedicació al futbol sineuer. Jordi Ramis Corque va demanar al president per la seva intenció de fer-los fora (referint-se a Bernat Alzamora, Xisco Fuli, Guillem Bergas i ell mateix). El president va contestar amb un desafortunat símil dient que “dins el PSOE no hi pot haver gent del PP i viceversa” i que tot l’equip directiu havia de remar cap allà mateix.

Eleccions

En el discurs de presidència s’havia fet saber que es convocarien eleccions per a una nova directiva pel mes de setembre o octubre. Un dels pares va demanar que les eleccions es convoquessin ja. “No podem esperar tres mesos” va dir. Recordem que l’actual directiva acaba el mandat el mes de febrer de 2017.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: