La penya del Barça celebra el seu sopar d’estiu

Si la penya madridista de Sineu té un local cedit per l’Ajuntament, nosaltres també n’haurem de demanar un”. Ho va dir Andreu Mates Remos, tresorer de la penya blaugrana de Sineu, en el torn del públic del ple municipal del passat 27 de juliol. La penya del Real Madrid té un local –“provisional” va explicar l’exbatle Pere Joan Jaume, ara en la banqueta de l’oposició– per cobrir unes necessitats momentànies de falta d’espai, “i igualment n’haguéssim cedit un a la del Barça” –va afegir– si s’hagués sol·licitat.

La penya barcelonista de Sineu va aplegar ahir més d’un centenar de socis i amics en el sopar anual d’estiu que va celebrar en els jardins de la casa del president, Jaume Jordà, i que va ser amenitzat musicalment pel vicepresident, Nadal Alzamora, i un dels socis, Xisco Fuli, tots dos músics del grup d’havaneres Cantaires des Pla.

Els barcelonistes estan eufòrics després de l’excepcional temporada del grup dirigit per Luis Enrique, que s’ha fet amb els tres títols importants.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: