Una altra centenària sineuera

01Francisca Ferrer i Cerdà de Can Ferrer, nascuda a Sineu el 2 d’agost de 1915, ha celebrat aquest cap de setmana passat el seu centenari -és l’única de les 104 persones nascudes a Sineu aquell any que ha arribat a aquesta edat-.

La vida de Francisca Ferrer ha transcorregut a Sineu fins als 28 anys, quan es va casar amb el militar sineuer Rafel Oliver i Ferriol de Can Capó i es varen instal·lar a Palma -allà on estava destinat-, on tengueren els seus tres fills: en Rafel, n’Isabel i na Margalida. El 1963 destinaren al seu marit a San Javier a Múrcia i tots s’hi traslladaren, posteriorment, el 1971, el traslladaren a Madrid on encara hi viu gran part de l’any. Però Sineu sempre ha estat el punt on anualment han vengut a passar l’estiu i, d’ençà que el seu marit es va jubilar, han passat dos mesos al xalet de Can Pastilla i dos mesos a la casa pairal dels Ferrer al carrer Pintor Josep Pons Frau.

Diumenge passat, amb les portes obertes de pint en ample, les visites es succeïen per felicitar-la, i és que sempre ha mantengut un bon contacte amb els sineuers.

Molts d’anys!!!

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: