Èxit de participació a l’acampada de les Curolles d’Estiu

11800573_10153572015414390_5353646577902655793_nAhir dijous es va donar per finalitzada l’acampada de les Curolles d’estiu 2015. L’acampada, tota una aventura per als nins i nines, va començar dimecres matí al camp de futbol i va ser tot un èxit de participació. Aquesta iniciativa, duita a terme per la directora Aina Maria Galmés Gual, va comptar amb la participació de 76 nins d’entre 3 i 12 anys, que pogueren gaudir d’aquesta acampada i de totes les activitats que es prepararen per a l’ocasió, vivint moments que, de ben segur, molts de nosaltres visquérem alguna vegada. Els petits feren jocs a la piscina, gimcanes i, dijous horabaixa, participaren al taller de fanalets per portar el vespre a la “porfessó” del Much.
La direcció i tot l’equip de monitors volen donar les gràcies a tots els pares que dipositaren la seva confiança en ells i animen que activitats com aquestes siguin presents al poble d’ara endavant, tant de bo amb una participació tan elevada com aquesta passada. Segurament molts de vosaltres visquéreu el món d’esplai, l’esplai “sa Barcella” i seria un goig per als monitors, com han manifestat a Díngola, poder ensenyar als infants aquests mateixos valors i fer-los viure experiències tan enriquidores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: