Un menor ferit lleu en caure-li damunt la instal·lació de focus durant el playback

accident focus1

Estat en que quedà la instal·lació en haver caigut de l’escenari

Un infant resultà ferit lleu anit passada en pegar-li damunt un dels focus de l’escenari on se celebrava el playback. Segons testimonis presencials, un grup d’al·lots traspassà les tanques de darrere l’escenari i, mentre jugàven, un dels infants estirà una de les cintes que subjectàven la instal·lació dels focus provocant que tot el muntatge cedís al pes i caigués per avall. Un dels focus ferí un nin al cap però, segons indica la Policia Local, “en cap moment no perdé la consciència, només s’apreciava que amb el cop s’havia mossegat la llengua i li rajava una mica de sang”. Així i tot, l’equip mèdic del PAC de Sineu aconsellà als pares que el menor fos traslladat a l’Hospital d’Inca per sotmetre’l a una sèrie de proves per així descartar lesions internes.

El primer tinent de batle, Miquel Gelabert, ha confirmat que l’infant ha passat la nit en observació però que es troba bé i avui mateix podrà tornar a ca seva. Sortosament, diu Gelabert, “tot ha quedat en un ensurt, però hagués pogut ser greu”. Segons el regidor, els focus estàven ben travats i les tanques ben col·locades: “no hi culpables, al meu parer”, diu Miquel Gelabert, “s’havien pres les mesures de seguretat adients però els accidents poden passar”.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: