Roben material del C.E. Sineu

Aquest cap de setmana hi ha hagut un robatori de material del C.E. Sineu en els seus magatzems del poliesportiu municipal. Els autors han forçat una de les portes d’accés a les dependències que hi ha davall les grades del camp de futbol i han sostret una bona quantitat de pilotes de futbol, segons han comunicat a Díngola fonts del club de Son Magí.

Intent d’agressió a Pavarotti

Per altra banda, dins la pàgina de succeïts, avui matí el batle Pep Oliver Pavarotti hauria patit un intent d’agressió per part d’un ciutadà, dins les pròpies dependències de l’ajuntament. Tot i que només ha quedat en un ensurt, Pavarotti ha acudit després al PAC per tenir un informe mèdic de l’agressió.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: