El sineuer Jan Cortés serà a la XIX Nit de l’Art

Retrat de Jan Cortés (per Macià Puiggròs).

Retrat de Jan Cortés (per Macià Puiggròs).

Jan Cortés, col·laborador de Díngola (vinyeta satírica), participarà en la propera Nit de l’Art de Palma, l’esdeveniment anual que reuneix milers de persones en espais públics de la capital balear enmig d’exposicions, inauguracions, performances i mostres de tot tipus. L’artista té un estil molt definit, de vegades tètric, de vegades certament kitsch, i en certs treballs destaquen les calaveres o formes semblants. Darrerament es va implicar en el disseny de la línia de camisetes PerJan, juntament amb l’Estudi Periscopi (on imprimim la versió en paper de Díngola). Originari de Barcelona, va arribar a Sineu fa uns quatre anys (procedent d’Estats Units d’Amèrica, on va viure un grapat d’anys) i ha treballat de xef a l’Hotel León de Sineu, al restaurant Vi-és i al cafè concert Écafè. Cortés tendrà els seus treballs exposats en el número 20 del carrer de Sant Pere (entre la Llotja i el Baluart). Serà el proper 19 de setembre.

 

Notícies relacionades:

El món segons Cortés

[VINYETA] Si sa fortor fos boira, no hi veuríem

Els artistes de Sineu s’agrupen en associació

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: