80 sineuers arriben a LLuc a peu

IMG-20150907-WA0013

Els organitzadors amb la regidora de Cultura, Magdalena Genovart, a punt per l’ofrena.  Abaix, berenada de sineuers i tornada en autocar a la vila

Una vuitantena de sineuers s’han sumat aquesta nit passada a la tradicional ascensió a Lluc a peu de la Part Forana amb motiu de la Diada de Mallorca. Així i tot, no tot el gruix ha començat la marxa a Sineu: 30 inscrits sí que ho han fet des del nostre poble mentre que la resta han partit d’Inca o de Caimari.

Devers les 4 de la matinada s’ha iniciat la caminada des de la capital del Raiguer i devers les 5,30 l’estol de marxaires ha partit de Caimari. Els primers en arribar a Lluc ho han fet passades les 6 del dematí on se’ls ha rebut amb xocolata i dolçaines per mullar. A les 9 ha tengut lloc l’ofrena a la Mare de Déu de Lluc en la qual Magdalena Genovart “Remirada” ha assumit la representació institucional en nom de l’Ajuntament, si bé el batle, Pep Oliver “Pavarotti”, també hi ha assistit. Seguidament el Bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, ha presidit l’ofici solemne.

Segons ha pogut saber Díngola, la tornada dels sineuers ha estat devers les 10 del dematí. Sortosament, ningú no s’ha fet mal i a hores d’ara ja s’han llevat les espardenyes i dormen esclatats.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

One comment

  1. Ernest

    Els marxaires han tornat cap a la vila a les 10h, la celebració eucarística era passades les 11h (segons m’han dit)… coclusió: els marxaires no han anat a missa!. Chim-pum!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: