Bàsquet Sineu inicia nova temporada cercant patrocinadors

camisetes basquetSeguint la planificació marcada des de l’inici de la constitució del Club de Bàsquet de Sineu, enguany la novetat és la inscripció d’un equip d’infantil femení federat. Mentre, se segueix amb els equips de la temporada passada, com són els d’iniciació (nascuts els anys 2008, 2009 o 2010), el premini mixt (2006, 2007), mini masculí i mini femení (2004, 2005) i l’infantil femení (nines dels anys 2002, 2003).

Alguns dels equips iniciaren els entrenaments al pavelló de l’institut dia 1 de setembre i altres ho faran aquest proper dimarts dia 15.

Nova Junta Directiva

S’han convocat eleccions per renovar la Junta Directiva, que se celebraran dia 22 de setembre. Podran formar part de les candidatures tots els socis i sòcies del club, majors d’edat a data de 15 de setembre de 2015.

El club cerca patrocinadors i col·laboradorslogo basquet

El Bàsquet Sineu cerca empreses o altres col·laboradors que vulguin estampar el seu logo a les camisetes dels diferents equips del club. A la seva pàgina web trobareu totes les condicions per poder ser patrocinador o col·laborador.

La pàgina web del club és http://www.basquetsineu.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: