L’Ajuntament de Sineu i el C.E. Sineu es sumen a la solidaritat amb els refugiats

La crisi humanitària a Orient Mitjà i Àfrica, ofereix imatges d'Europa com aquesta (foto de l'agència Reuters).

La crisi humanitària a Orient Mitjà i Àfrica, ofereix imatges d’Europa com aquesta (foto de l’agència Reuters).

L’Ajuntament de Sineu es suma a les accions que desenvoluparà aquests dies l’associació Mallorca Terra d’Acollida. La regidora de Benestar Social Joana Maria Mestre ha confirmat a Díngola la participació del consistori: demà dissabte, a les 17:30h, dins dels actes de la diada del C.E. Sineu (fes clic aquí per més info sobre aquesta diada), es llegirà un manifest instant a una solució ràpida de la crisi dels refugiats que està vivint ara l’est d’Europa.

El passat 4 de setembre, una assemblea en el casal de Can Alcover – Espai de Cultura, de l’OCB, va ser el bressol de Mallorca Terra d’Acollida, nova entitat de caire solidari, amb l’objectiu d’intervenir en favor de les persones refugiades que fugen de Síria i d’altres països en guerra i que arriben a Europa i es topen amb la incomprensió, incapacitat i ineficiència dels governs. La sineuera Patri Martín, militant de Gent per Sineu, presidenta d’Esquerra Sineu i membre de la junta de l’OCB Sineu, va ser una de les prop de dues-centes persones participants en l’assemblea.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: