L’Assemblea de Docents es reuneix avui a Sineu amb el dol per la mort de Miquel Albero

Miquel Albero i Maestre (Alt Vinalopó, 1976 - Inca, 2015). Promotor de la campanya "Enllaçats per la Llengua". Soci de l'OCB.

Miquel Albero i Maestre (Alt Vinalopó, 1976 – Inca, 2015). Promotor de la campanya “Enllaçats per la Llengua”. Soci de l’OCB.

L’Assemblea de Docents ha convocat a una assemblea general a l’IES Sineu per avui horabaixa. Tots els sindicats han desconvocat la vaga de docents iniciada la legislatura passada i que ha continuat convocada durant aquesta, tot i el canvi de govern. Així, per exemple, l’STEi va afirmar que “s’acordava desconvocar-la perquè valoren el compromís assumit per la Conselleria d’Educació de minimitzar els efectes més negatius de la LOMQE, i la retirada del decret TIL de trilingüisme i la Llei de símbols”. L’assemblea, no obstant, manté la convocatòria de vaga degut a discrepàncies amb el govern en punts com l’augment de plantilla o la prolongació de les retallades.

Per altra banda, l’assemblea dedicarà uns minuts a fer un homenatge pòstum a Miquel Albero i Maestre, que va morir en accident de trànsit aquest passat cap de setmana, als 39 anys. Albero, nascut a la comarca alacantina de l’Alt Vinalopó, havia estat vicepresident de l’OCB d’Inca i va ser un dels màxims propulsors de la campanya Enllaçats per la Llengua. Actualment era professor de l’IES Pau Casesnoves.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: