Tomeu Mulet: “he estat regidor i entenc que és complicat, però dia 15 d’agost el poble ha d’estar net”

El d'ahir va ser un ple ensopit, en el que Miquel 'Confit' (GxS) i Biel 'Aguayo' (SsM) eren absents.

El d’ahir va ser un ple ensopit, en el que Miquel ‘Confit’ (GxS) i Biel ‘Aguayo’ (SsM) eren absents.

El ple d’ahir vespre va ser un ple ensopit, avorrit. De fet, ho comentava fins i tot el poquíssim públic que hi havia: tres persones, a part d’un redactor d’aquest mitjà.

El PP va presentar una moció en solidaritat amb els refugiats procedents de Síria, que va ser aprovada per unanimitat. La regidora Joana Maria Mestre va explicar que, des de l’Ajuntament, també s’havien iniciat accions en aquest sentit, i que el partit de Gent per Sineu havia participat en les reunions de la plataforma “Mallorca, Terra d’Acollida”, plataforma que vol donar una resposta a la crisi que sigui coordinada entre totes les administracions.

Els únics moments que hi va haver un poc de debat varen ser quan s’acordaven les festes locals per l’any que ve (fes clic aquí) i en el torn de preguntes. No obstant, pràcticament en tots els punts s’arribà a un acord.

Així queden les vies públiques després de la festa més multitudinària de l'any.

Així queden les vies públiques després de la festa més multitudinària de l’any (foto de després de la XI Mucada).

El PP havia presentat una bateria de preguntes el passat dijous. Una d’elles demanava sobre el pla de neteja previst pel dia de la Mare de Déu, després de la festa del Much, el dia abans. Els milers de persones que congrega la festa deixen molta brutor i el consistori ha de contractar reforços externs per a poder efectuar una neteja apropiada. Segons va explicar el regidor de festes Carles Ramis, “l’empresa havia de començar a fer net a les vuit del matí, però no es va presentar fins les dues” i va assegurar que, de cara a l’any que ve, xerrarien amb l’empresa (Melchor Mascaró) i hi estarien “ben damunt”. El regidor de Sineu s’ho Mereix, l’exbatle Pere Joan Jaume, va dir que “no era la primera vegada que ho fan”, i que ”aquest dia també són contractats a Porreres i a Campos, i segurament van justs d’equipament i de personal”. Tomeu Mulet, del PP, va afirmar que ell sabia de les dificultats de mantenir el poble net després de la Mucada, perquè havia estat regidor de festes durant la legislatura passada, però que “s’havia de fer feina per millorar en aquest sentit”. Mulet va afirmar que “el poble no pot estar així de brut el migdia de la Mare de Déu”, tot i que va dir que entenia “la dificultat que això implica, després d’una festa com la de dia 14”.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

 1. RAFEL

  Voldria donar la meva opinió sobre aquets mesos del nou Govern Municipal.
  La comunicació amb la ciutadana és inexistent, no se noten canvis en el poble pel que fa a neteja, continuam tenint una plaça adaptada als placers entre d´altres coses.
  Estan molt bé les assamblees, les declaracions teòriques sobre les maravelles del món . La gent el que vol són realitats i que les coses funcionin i per mí Sineu a dia d´avui continua desgraciadament igual que les darreres legislatures.
  Sempre hem de tenir present i , dic sempre, les dues paparres que se va pegar en Francesc Antich i els seus Pactes de Progres per la inacció i la falta d´empenta a l´hora de posar en marxa projectes (no teories sino realitats que el poble pugui palpar) . Crec que seria una desgràcia que tornàs la dreta radical i corrupte.
  Resta molt de partit però no vos dormigueu.

  • David

   Pretendre canviar el poble en poc més de dos mesos (que no 100 dies, perquè entre les eleccions i la data de possesió de càrrec hi ha un mes d’inacció) és poc més que ser fantasiós.
   Entenc la sensació de “aquí no canvia res” i entenc també l’argument de “les assemblees i declaracions teòriques”. No obstant això val a dir que canviar un model de desgovernança de tres legislatures anteriors i una deixadesa absoluta de 12 anys no és tasca ni de 100 dies ni només de l’equip de govern. És tasca de tots i totes.

   Sí estan canviant coses: en tan sols dos mesos l’actual equip de govern ja ha tret dues ordenances municipals, el mateix nombre d’ordenances que el PP va treure des del 2009 fins 2015. Sí, surrealista però cert. Basta trescar una mica en el BOIB.
   I sí, hi ha assemblees i declaracions teòriques, però crec que cal canviar el missatge per un de ben clar; la política o la fas o la te fan. Avui dia ja no n’hi ha prou en quedar-se assegut esperant que canviin les coses. Avui dia cal anar a s’era i menjar pols. Aquesta és la política de Gent per Sineu, i aquesta és la política que canvia males realitats.

   I encara que ens cogui o ens piqui, les opinions com les teves, Rafel, són l’essència de la vida a Sineu i són imprescindibles per seguir endevant. Gràcies, i no passis pena, tenim molts bons jugadors i jugadores a l’equip i no ens dormirem ni ens perdrem ni un minut del partit.

   David Bauzà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: