D.E.P. i llarga vida al Rock&Roll, Jaume…

Jaume Llaneres, nascut a Sóller feia cinquanta i pocs anys, va deixar aquest món aquesta passada setmana. Més conegut, al manco a Sineu, com Jaume Ramones, pel seu semblant físic amb els músics d’aquest mític grup, va tenir uns darrers anys difícils.

Va viure un estiu a Sineu, i per això era conegut per alguns joves i no tan joves. Havia fet bona amistat amb Rafel Amorós López, i es movia per l’Écafè i, de vegades, pel Bar Can Castell. El gin amb bitter Kas era la seva beguda (una beguda, cal dir-ho, un boc estrambòtica). Xerrava poc a poc, era tranquil, i tenia semblança de bon al·lot. Havia viscut a Madrid durant el temps de la movida madrileña, fent de músic, com explicava orgullós: “allà vivia enmig del vici més absolut, i ho he provat tot, i ja me veieu” contava. I, de fet, el seu aspecte denotava una vida molt marcada per l’excés, i ja vivia en un estat de semi-marginació. Els darrers temps havia viscut a Palma.

Descansa en pau, Jaume, i llarga vida al rock & roll!

+info: Breu entrevista a Rafel Amorós ‘López’ i Jaume ‘Ramones’ a l’Écafè (vídeo)

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: