Ara fa un any la política sineuera bullia amb tota la força i configurava la situació actual

D'esquerra a dreta: Mulet (PP), Martín (GxS) i Jaume (SsM).

D’esquerra a dreta: Mulet (PP), Martín (GxS) i Jaume (SsM).

Contrasta la tranquil·litat absoluta d’avui, amb la situació política a Sineu de just fa un any. Just fa un any, en aquests dies, Sineu vivia un dels moments polítics més mediàtics i prolífers (potser només superat pels moments de després de la moció de censura de l’any 2001).

El 17 d’octubre de l’any passat la junta del PP local triava Tomeu Mulet com a candidat a les properes eleccions (en detriment de l’aleshores batle Pere Joan Jaume) i això dividia el partit en dos bocins. Aquest fet, amb el pas dels mesos, va dur a la formació d’un nou partit (Sineu s’ho Mereix), que va obtenir dos regidors en les eleccions del passat maig. Poques hores abans de conèixer quin seria el resultat de la votació del 17 d’octubre, Pere Joan Jaume declarava a Díngola que “li feia gràcia” que la gent definís Mulet com a “moderat” i que el moderat era ell.

Un mes abans, el mes de setembre, Gent per Sineu havia triat Miquel Confit com a candidat per a les eleccions del maig.

Per altra banda, tal dia com avui, Esquerra Republicana de Sineu triava nova junta directiva, amb Patri Martin Cobas com a presidenta i Joan Mateu Cladera com a tresorer. Dos anys abans Esquerra havia decidit donar suport i integrar les llistes de Gent per Sineu, partit que, segons els estatuts, defensaria interessos sobiranistes i progressistes.

 

Fa un any, a Díngola:

El batle abans de ser descartat com a candidat: “en Tomeu (Mulet) no és el moderat. El moderat som jo”

Patri Martín agafa les regnes d’Esquerra

PP: Mulet, candidat

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: