Medalla de bronze pels equips aleví i cadet de la gimnàstica rítmica sineuera

L'entrenament i l'esforç de les gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica Sineu ahir es va veure recompensat al Campionat de Balears Base i al Campionat de Mallorca Absolut, celebrats a Andratx (informacions de Neus Bergas).

L’entrenament i l’esforç de les gimnastes del Club Gimnàstica Rítmica Sineu ahir es va veure recompensat al Campionat de Balears Base i al Campionat de Mallorca Absolut, celebrats a Andratx (informacions de Neus Bergas).

El Club Gimnàstica Rítmica Sineu ahir va aconseguir uns resultats bastant favorables, tant en el Campionat de Balears Base com en el Campionat de Mallorca Absolut, celebrats a Andratx.

Dels tres conjunts que el proper mes de novembre han d’anar al Campionat Base d’Espanya, dos aconseguiren medalla de bronze al campionat de Balears d’ahir: el conjunt aleví (format per n’Aina Cànaves, n’Aina Maria Lliteras, na Llúcia Cano, na Maria Ferriol, na Margalida Gual, na Martina Gelabert i na Patricia Martín) i el conjunt cadet (format per n’Antònia Vives, na Maria Magdalena Lliteras, na Maria Àngels Pol, na Marina Martorell i na Marta Novo). El conjunt infantil (format per n’Antònia Mestre, na Carme Pons, na Laura Quiñonero, na Maite Palou i na Margalida Comas) va quedar en quarta posició.

Referent al conjunt absolut, que ha d’anar a competir al Campionat d’Espanya al mes de desembre (format per n’Arantxa Broens, na Coralie Lafond, na Gisela Gili, na Juana Maria Cladera, na Laura Oliver i na Maria Francisca Blando), dir que aquest també quedà en quarta posició al campionat de Mallorca. Aquest conjunt participa cada any al Campionat d’Espanya, i sempre queda en molt bona posició.

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: