Gent per Sineu renova alguns càrrecs

12109135_712825598819592_3169877559679751090_nLa comissió permanent de Gent per Sineu ha convocat una assemblea de militants per aquest proper divendres, per renovar els càrrecs de coordinació, secretaria i tresoreria. Segons fonts del partit, “algunes persones que fins ara ocupaven aquests càrrecs foren elegides com a regidors en les passades eleccions locals, i ara ocupen àrees de govern, per la qual cosa és millor triar altres persones que puguin dedicar-se més a tasques de partit“. S’ha postulat una candidatura, formada per tres militants, per suplir els tres que deixen els càrrecs. Aquesta candidatura haurà de ser ratificada per l’assemblea de divendres.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: