Encalentint fort pel Campionat d’Espanya

IMG_8945

La feina del Club Gimnàstica Rítmica de Sineu segueix donant els seus fruits, tal i com s’ha demostrat en el torneig amistós que es va celebrar ahir a s’Arenal. Les cares de felicitat i satisfacció eren ben evidents en acabar la jornada.

I és que dels tres conjunts que aquest novembre han d’anar al Campionat Base d’Espanya (fes clic aquí) tots han quedat molt ben situats: el conjunt cadet (format per n’Antònia Vives, na Maria Magdalena Lliteras, na Mariàngels Pol, na Marina Martorell i na Marta Novo) ha quedat primer classificat, el conjunt aleví (format per n’Aina Cànaves, n’Aina Maria Lliteras, na Llúcia Cano, na Maria Ferriol, na Margalida Gual, na Martina Gelabert i na Patricia Martín) ha quedat segon classificat, i finalment el conjunt infantil (format per n’Antònia Mestre, na Carme Pons, na Laura Quiñonero, na Maite Palou i na Margalida Comas) ha quedat en tercera posició.

Referent al conjunt absolut, que ha d’anar a competir al Campionat d’Espanya el proper mes de desembre (format per n’Arantxa Broens, na Coralie Lafond, na Gisela Gili, na Juana Maria Cladera, na Laura Oliver i na Maria Francisca Blando) també ha millorat la seva puntuació, quedant segon classificat, i fent una actuació brillant.

(foto i informacions: Neus Bergas)

 

Notícia relacionada:

Medalla de bronze pels equips aleví i cadet de la gimnàstica rítmica sineuera

 

 

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: