La dona com a arma de guerra, a l’IES Sineu

Aquesta setmana es duen a terme, a diferents indrets de Mallorca, unes jornades (taules rodones i debats) amb el títol “La dona com a arma de guerra”, en les que es pretén contar, des d’experiències personals, quin és el paper de la dona en països amb conflictes bèl·lics. Aquestes jornades estan organitzades pel CEPAC (Col·lectiu d’Educació en Drets Humans i de Prevenció Activa de Conflictes) i per l’ONG Veïns Sense Fronteres.

L’IES Sineu ha volgut conèixer de primera mà alguna d’aquestes experiències. Des de la Comissió Mediambiental i més en concret des de la subcomissió de Solidaritat, coordinada pel professor Albert Lobo, aquest dimecres, a les 9,50 h, Rosette Mafuta, activista social i cofundadora del moviment d’indignats de la República Democràtica del Congo, parlarà de la seva “experiència personal, anàlisi i reptes en relació a la violència contra les dones en el seu país”.

 

Cartell DONA com a ARMA de GUERRA 2Els alumnes, educats en solidaritat

La xerrada de l’activista africana serà davant dels alumnes de 4t d’ESO, com a activitat de la matèria d’Ètica. Miquel Monroig (CEPAC) presentarà i moderarà l’acte. Hi participa també el departament de francès en les tasques de traducció.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: