El PP vol encarrilar la restauració dels caparrots de Sineu

El portaveu del PP, Tomeu Mulet, ha informat a Díngola que es posaria en contacte amb l’actual regidor de festes, Carles Ramis, per parlar de la possibilitat de restaurar els caparrots de Sineu. Per això sol·licitarà al consistori que es destini alguna partida de cultura o de festes a la restauració d’aquestes figures, habituals en les festes fins fa poc més d’una dècada. Segons Mulet, la restauració dels caparrots és una acció a la que el Partit Popular s’havia compromès abans de les eleccions, i que per tant ara intentarà encarrilar xerrant amb l’equip de govern (de fet, segons va informar, no tenen previst dur-ho a ple).

10881656_631402943653226_538010512676271648_n

Els caparrots varen “renàixer” el passat gener

Després d’una dècada amagats, el Sant Antoni del gener passat va tenir com a novetat la participació dels caparrots de Sineu. Els caparrots de Sineu daten del 1945 i varen ser habituals fins la dècada dels anys 80, i normalment per la festa de Sant Cristòfol acompanyaven la Confraria de la Menestralia. Fins fa devers 10 anys participaven en algun acte. Durant molts d’anys en va tenir cura Mn. Bartomeu Mulet, impulsor d’aquesta confraria. Després varen passar a mans de l’agrupació de ball Copeo de Sineu.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

2 comments

  1. Blavet

    No hi ha res més urgent a Sineu, que restaurar els caparrots? Increïble…

  2. David Bauzà

    “Fins fa devers 10 anys participaven en algun acte”. Durant aquest 10 anys governaren els qui ara proposen restaurar-los. Curiosa forma de mantenir vives les tradicions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: