El millor equip de bàsquet femení de Mallorca ahir va entrenar en el pavelló

Aquest dijous els nins i nines del bàsquet Sineu han rebut la visita de les jugadores i el cos tècnic del Club Bahía San Agustín (Instituto de Fertilidad Air Europa), arrel d’una activitat programada pel club dins els seus plans de formació.

La primera sorpresa ha estat la presència de les dues germanes bessones, Victoria i Maria del Mar Alzamora, dues pobleres de 24 anys que juguen al bàsquet des dels 9 anys, que vers les 19,00 hores varen fer acte de presència al pavelló per xerrar i aconsellar els nins i nines que en aquells moments estaven entrenant. També hi era el gerent del club, Angel García. El gerent explicà a Díngola que, a través aquestes visites a diferents pavellons de Mallorca, el que es pretén és promocionar aquest esport i apropar-se als nins i nines que ja el practiquen.

Entrenant amb professionals

A les 20,30 h tot l’equip, a les ordres d’Eloy Doce, va fer l’entrenament al pavelló. El Bahía San Agustín milita a la segona categoria estatal del bàsquet femení, la lliga femenina 2, i totes les seves jugadores són professionals o semiprofessionals. El proper diumenge aquest equip juga el derbi mallorquí contra l’Andratx, a les 12,30 h al pavelló Toni Servera de s’Arenal.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: