Dues terceres parts dels votants de l’enquesta volen que es tomi el Teleclub

Un terç dels internautes que segueixen l’actualitat a través de Díngola troba que no s’ha de tomar el Teleclub.

L’enquesta digital que va iniciar aquest mitjà va ser arrel de la no renovació del contracte a l’actual empresa adjudicatària (Díngola ha sabut que l’anterior legislatura es va fer un projecte de reforma de l’edifici, pel qual els propietaris sufragaven la reforma a canvi d’ampliar la concessió per un grapat d’anys més, de la mateixa manera que es va fer amb la concessió del poliesportiu de Son Magí, però el projecte no va fructificar). En anteriors legislatures i gairebé tots els partits han valorat en algun moment la demolició de l’edifici, que data dels darrers anys del franquisme, i que està construït damunt una antiga plaça-mirador.

teleclub

De les 222 respostes efectuades fins ara, dues terceres parts (61%, 135 vots) estarien a favor de la demolició de l’edifici; demolició que, per altra banda, deixaria la vista del majestuós casal de Ca Don Enric sense destorbs. Aquest casal data del segle XIX.

Entre els polítics hi ha diversitat d’opinions. De fet, en el darrer ple, es va obrir el debat arrel d’una pregunta del portaveu de Sineu s’ho Mereix (SsM), Pere Joan Jaume. El batle Pep Oliver Pavarotti (el PI) es va mostrar partidari de tomar l’edifici, en cas que fos possible, tot i reconèixer que ho hauria de consultar amb el seu partit. L’altre partit de govern, Gent per Sineu (GxS) va dir que aquest és un tema que podria dur-se a votació popular: tot i això, segons Carles Ramis, tot depèn dels resultats de l’informe arquitectònic sobre el Teleclub –val la pena reformar-lo o suposa tudar doblers?– i de la disponibilitat d’un altre espai que pugui fer la funció polivalent que ara feia el Teleclub. Pel que fa al PP i a SsM, cap dels dos partits no es mostraven partidaris de tomar l’edifici. De fet, l’exbatle Jaume fins i tot va dir que “seria afavorir a Kühn&Partner” (Kühn&Partner és l’empresa immobiliària propietària de Ca Don Enric).

Si tens cap foto antiga de quan no hi havia el Teleclub, envia-la a 'Díngola' i la publicarem en la propera revista en paper.

Si tens cap foto antiga de quan no hi havia el Teleclub, envia-la a ‘Díngola’ i la publicarem en la propera revista en paper.

Díngola ha consultat un grapat d’arquitectes locals i en el proper número de la revista en paper us informarà detalladament sobre els pros i contres que aquests veuen en la demolició de l’edifici, així com de la seva valoració econòmica aproximada.

 

Participa:

Si encara no has votat, pots fer-ho durant uns dies més aquí (fes clic).

 

Notícia relacionada:

Què hem de fer amb el Teleclub?

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: