25-N: Sineu, amb la lluita contra la violència de gènere

 

El Dia Internacional contra la Violència vers les dones va ser aprovat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 17 de desembre de 1999, i se celebra anualment cada 25 de novembre.

Enguany, l’Ajuntament de Sineu, des de la regidoria de Serveis Socials, ha volgut tenir present al nostre municipi aquesta data i amb el lema “trenquem el silenci”, ha fet una exposició a la Sala de baix, a l’IES Sineu i a Sa Quintana, de cartells on es menciona el nom de la dona assassinada, l’edat i la data del fet. També hi trobarem texts d’escenes reals o ben possibles en matèria de violència de gènere i que volen fer reflexionar a la gent.

L’Ajuntament pretén dur a terme una campanya de sensibilització per eliminar la violència de gènere. Estan previstes diferents activitats per treballar la sensibilització de la societat per eradicar la violència vers les dones. Aquestes activitats es duran a terme dins el mes de desembre.

El que seria ideal és que el 25N deixi de ser la data que recorda aquesta xacra social perquè ja no existeixin fets repudiables com els que ens recorden els cartells de l’exposició.

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: