Pla de Mallorca en Marxa també crida contra la violència de gènere

 

imagesL’associació juvenil Pla de Mallorca en Marxa, que té relativa força a Sineu (cada any organitza un correbar reivindicatiu), anima els lectors de Díngola a assistir a la manifestació d’avui horabaixa a Palma, en contra de la violència de gènere. Vegeu la carta de l’associació.

 


 

Avui, 25 de novembre, i dia Internacional Contra la Violència de Gènere, el Pla de Mallorca en Marxa volem aprofitar per condemnar qualsevol tipus de violència de gènere que s’hagi produit, que s’està produint i que es produirà i què està deixant milers de victimes arreu del món. Volem reiterar el nostre compromís amb el desenvolupament de polítiques de prevenció i protecció cap a les dones, que són imprescindibles per avançar cap a una societat més justa.

La violència de gènere segueix sent una realitat, en una societat que, des de petits, ja ens inculca uns valors de desigualtat i menyspreu, sent les dones les màximes perjudicades.

Actualment les noves generacions seguim arrossegant les mateixes discriminacions i violències de fa uns anys: pressió estètica sobre el nostre cos, infravaloracions, expressions i dites inadequades,…

És per això que creim imprescindible un canvi: un canvi d’educació, un canvi de valors, un canvi de polítiques,… Un canvi que ho canvii tot! Volem un sistema que construeixi la societat entorn a una educació basada en la igualtat i que no ens separi en dos únics sexes, fora tenir en compte els interessos i potencialitats que ens fan únics com a persones. Creim que serà a través d’aquest camí, que aconseguirem una societat sense violència de gènere!

Des del Pla, defensam el drets de les dones i la igualtat de gènere. Per això, vos animam a participar a la manifestació que es durà a terme avui a Palma, a la Plaça de la Porta Pintada, a les 19,30h.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: