Fems, nitrats, conscienciació, actitud…

fems4Només l’actitud de cada un de nosaltres és la responsable de l’estat mediambiental del nostre entorn natural. Les administracions han de conscienciar i posar mitjans a l’abast de la població perquè aquesta pugui actuar amb responsabilitat, tenint estima al que és de totes i tots. Però només l’actitud de la ciutadania determina si s’aconsegueix l’objectiu final pretès: no fer malbé l’entorn natural.

Totes aquestes fotos són fetes avui diumenge damunt les 11,00 hores. Botelles de vidre pel carrer, tassons de tub escampats pertot, abocadors incontrolats al camí vell de Búger… tot i haver-hi papereres que t’informen de com has d’actuar.

Fa un grapat d’anys es va tramitar una ordenança contra l’ús indegut de begudes alcohòliques, però que encara no està en vigor. Potser seria convenient que aquesta ordenança es fes efectiva per regular aquesta matèria, amb l’objectiu d’informar i, en darrer terme, sancionar.

fems5Conscienciació i accions conseqüents. Només així, tal vegada, deixem de familiaritzar-nos amb termes com nitrats, contaminació, abocadors, brutor…

Com diu la nota informativa de l’Ajuntament: feim al carrer el que faríem a casa?

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: