Endolceix-te amb Díngola

IMG_1962

Com cada any, l’OCB i Díngola muntarem paradeta diumenge 13 de desembre, dia de la fira de Sant Tomàs. Aquest dia podreu adquirir la nova Díngola, renovar la subscripció de la revista, adquirir objectes de marxandatge de l’OCB i, si voleu, participar en una rifa d’una suculenta panera de productes casolans i nadalencs (confitures, sobrassades, bessons, ensaïmada, figues seques, torró, olives…).

Enguany, tenim dues novetats: la primera és que se sortejaran dues paneres -vista la gran expectació creada l’any passat- una de les quals entre el centenars de subscriptors que té la revista, com a mostra d’agraïment per la confiança que, durant més de cinc anys, ens han donat; l’altra és que l’artista Jan Cortès ha donat un quadre per a la panera.
El sorteig es realitzarà el mateix dia de la fira, a la paradeta que haurem muntat, damunt la una i mitja del migdia. Ja podeu començar a adquirir les paperetes a partir d’avui mateix, a qualsevol dels membres de l’OCB.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: