Sorprenent campanya del CE Sineu a Primera Regional Preferent

Quan duim 16 jornades d’aquesta temporada i només en queden tres per acabar la primera volta, la classificació del Sineu, a l’estrenada categoria de Preferent, és pot catalogar de sorprenent.

9 partits guanyats, 3 empatats i 4 perduts, sumen un total de 30 punts i situen el Sineu a la tercera posició de la taula classificatòria. Això fa que, actualment, ocupi una posició que permetria jugar la promoció a tercera divisió. I això que no és un dels equips més golejadors ja que ha marcat 21 gols i n’ha encaixat 16.

La propera jornada el CE Sineu visita el camp del primer classificat, el Felanitx amb 39 punts. Després rebrà la visita del Petra i acabarà la primera volta al camp del Son Cladera. Dia 10 de gener començarà la segona volta.

Aquest mes hi haurà Assemblea extraordinària

Ja ha estat convocada una Assemblea extraordinària amb un únic punt a l’ordre del dia: convocatòria d’eleccions a la directiva. Serà dia 18 de desembre a Sa Quintana. Recordam que hi va haver una excisió dins la directiva actual i la dimissió del secretari. Des de fa temps el club està funcionant amb una directiva que, a la pràctica, no exerceix.

furbol2

convocatoria-assemblea_cut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: