Nou equip de govern i nou format de la Fira de Sant Tomàs

 Ja ho va declarar la regidora de Fires, Magdalena Genovart, a Díngola:”no podem folkloritzar la mostra de matances”. I així ha estat.

El dia ha convidat a sortir per la plaça des Fossar i gaudir de les paredetes. Una dotzena d’autobusos aparcats per la zona de s’Estació. Els nins i nines de 5è i 6è, contents, perquè han montat dues paradetes per recaptar doblers pel viatge d’estudis, una de bunyols i una altra de coques dolces i salades, i ho han venut quasi tot. El ball de bot que no ha faltat a la cita. El cercavila amb els xeremiers de Sineu. El forn de sa Plaça que de ple com estava pareixia que ho regalaven. Una gran teulada de brodadores i un brodador. Una exposició inaugurada ahir vespre amb fotografia, audiovisual i mostruari d’estris de mantances, amb un tassonet gratuit de vi per sortir amb bon gust de boca del recinte de l’exposició. Un duet de música i mostra de vi cervesa artesana. Una ventrada de porcs negres que no tenien encara un dia de vida. Mostra de matances sense rebosillo. Una regidora emmorronxada perquè no havien tengut temps d’omplir les llengonisses.

El format ha canviat. Nou equip de govern, nova fira. Per a uns millor, per a altres, pitjor.

Autoritats i polítics

A una setmana de les eleccions generals, no ha sorprès la presència de candidats. Mentre uns hi eren representant el càrrec que ocupen, com el conseller d’Agricultura, Vicenç Vidal, i el conseller insular de Cooperació, Joan Font, altres hi eren representant la candidatura a les eleccions del 20D. Hi hem vist a Mateo Isern, Biel Company i Jeroni Salom, del PP; Pep Melià, Jaume Font i Rafel Ballester, del PI. 

Els guanyadors de les paneres que avui sortejava Díngola (vegeu fotografia més amunt) són Bernat Gacies (la petita) i el número 646 (la grossa).

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: