El jutge dóna la raó a l’Ajuntament de Sineu en una demanda de Francesc Fiol

Maria Antònia García Sastre, l’esposa de Francesc Fiol, exdiputat del PP (del 2003 al 2011), exregidor de l’Ajuntament de Palma (durant l’època de Joan Fageda), exconseller de sanitat i exconseller d’educació i cultura (amb Jaume Matas), ha perdut un plet contra l’Ajuntament de Sineu, arrel d’una piscina que va construir ara fa una dotzena d’anys en el seu habitatge de la barriada de les Cases Noves i que els tècnics municipals feren tomar.

 

Els fets

Francesc Fiol va haver de tomar la seva piscina perquè, segons l'Ajuntament de Sineu, ocupava part d'un camí públic.

Francesc Fiol va haver de tomar la seva piscina perquè, segons l’Ajuntament de Sineu, ocupava part d’un camí públic.

L’any 2004, l’Ajuntament va donar una llicència d’obres a Fiol per fer la piscina i una porxada annexa a la casa. Però l’any 2006 el grup municipal de Sineuers Independents va denunciar que les obres que s’estaven fent, quasi acabades, no s’ajustaven al tamany adequat i ocupaven uns metres de sol públic per on, segons les normes subsidiàries, havia de passar un camí. Un any després, el 2007, els tècnics municipals corroboren que el projecte inicial presentat a l’Ajuntament tres anys abans per obtenir la llicència s’ajustava a la normativa municipal, però a l’hora d’executar les obres, el propietari no va respectar el límits.

El 2009, Fiol va presentar una demanda contra l’Ajuntament de Sineu en el jutjat contenciós-administratiu número 2 de Palma, reclamant una indemnització de 39.218€, perquè considerava negligent l’ordre que li va fer tomar la piscina i fer-ne una de nova desplaçada uns metres respecte a la projectada inicialment.

 

About dingolasineu

Consell de redacció de la revista DÍNGOLA de l'Obra Cultural Balear de Sineu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

<span>%d</span> bloggers like this: